Menu 405924b0585927bd1d109ccc1c5e8988dc5ee04c4e4c16e98ce81e1d3e0f58a7 Menu
Enjoy the show

Ben je op zoek naar een spannende uitdaging met vrienden? Plan je een teambuilding voor jou en je collega's? Dan zit je bij ons zeker goed! Waarschijnlijk heb ook jij je al eens afgevraagd hoe het zou zijn om een computergame in real life te ervaren. Anders was je hier niet terecht gekomen. Onze escape games bieden je die mogelijkheid!
Laat je vrijwillig opsluiten om vervolgens weer te ontsnappen. Los raadsels op en verzamel voorwerpen om dichter bij de uitgang te komen. Je hebt één uur de tijd. De adrenaline giert door je lijf. Durf jij het aan?

Achtergrond

In Escape the Freakshow kom je terecht in de circuswereld uit de 19e eeuw. Geen enkele voorstelling was toen compleet zonder dat het publiek een menselijke gril van de natuur te zien kreeg. Binnen de circustent werden deze freaks begeerd, maar erbuiten werden ze gevreesd. Elke vorm van criminaliteit werd hen dan ook makkelijk in de schoenen geschoven. Zelden terecht natuurlijk. 

Helaas behoort jouw verhaal tot één van de uitzonderingen. Na de voorstelling dwaal je nog even rond op het circusterrein. Je hoopt stiekem een freak tegen het lijf te lopen om hem nog beter te kunnen bekijken. Je bereikt net de ingang van de artiestentent als je een prik voelt in je nek. Daarna wordt alles zwart...